Vægtkonsulenterne

Vægtkonsulenterne screendump

Antal opskrifter:
1.500 (er også tilgængelige i bogform Spis dig slank)

Registrerede brugere:
(1.000+)

Unikke besøgende pr. måned:
(10.000+)

Kommerciel:
Ja, der kræves betaling for nogle ydelser.

Energiindhold:
Nej

Brugervenlighed
Navigationen på hjemmesiden er meget forvirrende da der er meget redundant indhold. Derudover er der flere separate sites der benytter samme struktur og deisgn, hvor det umiddelbart er hovedmenuen der skiftes. Det forvirrer en del. Det er heller ikke lige til at finde de forskellige opskrifter, de virker meget skjult. I det hele taget er det ikke til at afkode på hjemmesiden hvad deres koncept i det hele taget bygger på. Det virker som om at de har haft en masse marketingsmateriale de skulle have på sitet, uden at tage højde for hvad brugerne havde behov for.

Kvalitet af opskrifter
Kvaliteten af opskrifterne er forholdsvis høj, der er dog ikke meget information omkring de enkelte opskrifter, f.eks. energiindhold. Der er dog billeder til de fleste opskrifter.

Slank og sundhed
Dette er et decideret slankesite, dog ikke med så meget funktionalitet som der er på slankedoktor.

Madplaner
Ja, der er en 4-ugers kvikstart madplan, som man kan følge som start på en kostomlægning. Derudover kan man mod betaling få en vejleder til at lave en kostplan.

Nyhedsbrev
Der er et ugentligt nyhedsbrev.

Artikler
Der er en række artikler omkring kost og vægttab.

Forum
Ikke så stort forum, men forholdsvis aktivt.

Personlig kogebog
Nej

Eksperter
Der er forskellige ernæringseksperter tilknyttet.

Diverse
Der arrangeres også ugentlige fysiske møder, mhp. vejning og personlig kontakt.

Uddrag fra hjemmesiden
Slank & sund med vægtkonsulenterne
De Danske Vægtkonsulenter bygger på en kostplan, som har bevist sin værdi og effektivitet siden 1981. I dag er De Danske Vægtkonsulenter en landsdækkende kæde af specialister, som kan hjælpe dig med at tabe i gennemsnit ca. 1 kilo om ugen. Ikke ved at sige nej til livets goder. Men ved at sige ja til et bedre liv fyldt med sundere og mere spændende mad.

Spis dig slank
Under dette slogan har DDV igennem 25 år hjulpet en halv million danskere til varigt vægttab. DDV tager udgangspunkt i sundhed, rigtig ernæring og slankeopskrifter. Vi tilbyder et kostprogram, en kostplan og et stabiliseringsprogram, som er udviklet af diætister og anerkendt af læger.
[http://www.vaegtkonsulenterne.dk/pages/webside.asp?articleguid=22529&menuGuid=8366]


Tilbage til anmeldelser